Oppstart høsten 2019

Sist oppdatert onsdag 14. august 2019 21:02 Skrevet av Administrator onsdag 14. august 2019 20:43

Torsdag 22. august tar Tromsø Brass fatt på en ny sesong!

Som alltid er Tromsø Brass på utkikk etter dyktige og engasjerte messingblåsere og slagverkere. Om det er en stund siden du har spilt, er ikke det så farlig (så lenge du har et ønske om å komme deg i ålreit spillemessig form).

Tromsø Brass kan beskrives som et sosialt, inkluderende og bra korps, som stiller høye krav til hverandre. Vi stiller forberedt til øving, og vi jobber aktivt for å gjøre korpset så bra som mulig. Hvert år deltar vi på NM Brass, og for tiden befinner vi oss i 3. divisjon

Dersom deltakelse i Tromsø Brass høres ut som noe for deg, ikke nøl! Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller en melding på Facebook! Korpset øver torsdager fra 19.00-22.00 på Sommerlyst skole.

Vi snakkes!

 

Sit in-helg!

Sist oppdatert tirsdag 14. mai 2019 10:24 Skrevet av Administrator tirsdag 19. februar 2019 16:37

Vårens siste prosjekt før sommeren er "Sit in"-helg hvor vi inviterer byens to andre brassband, samt korpsungdom i alderen 13 - 20 år, til å spille samme med oss.

Vi øver sammen 24 - 26. mai og helga avsluttes med en konsert.

 

Tromsø Brass til NM!

Sist oppdatert torsdag 31. januar 2019 09:10 Skrevet av Administrator mandag 21. januar 2019 16:25

 

Snart er det tid for Tromsø Brass´ årlige tur til Bergen for å konkurrere i NM i brass.

Denne gang deltar vi i 3. divisjonen, og arenaen er Peer Gynt salen. Vi er på scenen fredag 8 februar klokken 20:40.

(For de av dere som ikke har mulighet til å ta turen med oss til Bergen, eller som vil nyte NM-stykket litt på forhånd, avholder vi en Før-NM-konsert mandag 4. Februar kl. 21 i Tromsø Kulturskoles Aula.)

Kom og hør på! Vi gleder oss!

Tromsø Brass er klar for høsten 2018!

Sist oppdatert fredag 10. august 2018 11:47 Skrevet av Administrator fredag 10. august 2018 11:40

Nå starter Tromsø Brass opp etter sommerferien! Helt eksakt 16. august!

Vi søker derfor DEG som vil spille med OSS!
Tromsø brass er på utkikk etter flere medlemmer fra høsten 2018. Vi er interessert i dyktige og engasjerte messingblåsere og slagverkere. For de som ikke kjenner Tromsø brass, kan vi beskrives som et sosialt, inkluderende og bra korps, som stiller høye krav til hverandre. Vi stiller forberedt til øving, og vi jobber aktivt for å gjøre korpset så bra som mulig. Vi deltar på NM Brass hvert år, og vi befinner oss for tiden i 3. divisjon - - med et sterkt ønske om å komme oss tilbake igjen til 2. divisjon.
Vi har stort behov for kornettister (solokornett), flygelhornist og slagverkere.

Ta kontakt med oss: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller send oss ei melding på facebook hvis du vil bidra til at korpset når nye høyder det kommende året! Korpset øver torsdager fra 19.00 - 22.00 på Sommerlyst skole.

Håper å høre fra DEG!

 

Kornettister og slagverkere! We want you!

Sist oppdatert tirsdag 10. oktober 2017 16:30 Skrevet av Administrator tirsdag 10. oktober 2017 16:20

Tromsø brass er på utkikk etter musikanter som kunne tenke seg å ta plass på vår solokornettrekke og slagverkrekke. Du trenger å være i eller ha ønske om å komme i ålreit form (spillemessig, det øvrige gir vi blaffen i). Videre er det en fordel med godt humør og gode samarbeidsevner, men her har folk klart seg tidligere også med begrensede ressurser. Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt på Facebook eller henvend deg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

TROMSØ BRASS VINTER 2017

Sist oppdatert tirsdag 14. februar 2017 10:41 Skrevet av Nina Therese Bakke søndag 07. august 2016 19:22

Muntre musikanter i Tromsø brass!

 

Tromsø brass er byens eneste amatørbrassband, og vi fyller 30 år i år!

Korpset har nylig deltatt på NM Brass, hvor vi kom på delt 9. plass i 2. divisjon. Korpset var svært fornøyd med innsatsen på scenen, og vi var glade for at vi beholdt plassen i divisjonen. Nå jobber vi videre mot neste prosjekt, som munner ut i konsert 29. mars i Tromsø sentrum.


Hvis du lurer mer på hvem vi er:

Send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen og vi vil svare deg så raskt vi kan!

 

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

«StartForrige123NesteSiste»

Logg innHvem er online?

Vi har 8 gjester her nå
Kopirett © 2021 Tromsø Brass. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.